Två sekunder senare: Hej igen! Eftersom jag inte har något liv så tänkte jag att jag kunde skapa mig ett här på bloggen, men först vill jag bara klargöra en sak: Jag äger er – KILLAR! Om några år är det jag som har erövrat den mansdominanta fotografvärlden! För som min vän uttryckte sig om en manlig fotograf vilken kom fram till mig med sin assistent och la ett par väl valda, nedvärderande ord om min kamera, “Om några år äger du honom och då ligger han och ruttnar i sin egen grav. Njehehe!!!”. – Tack för ditt stöd, jag kommer inte svika dig!

Här följer lite samples från mitt spontana inbrott i en kolonilottsträdgård (som visade sig innehålla en ägare vilken som tur var samtyckte till mitt företagande) den 12/6-2008.

Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog Image